Om

Cissi Glittvik driver företaget Hopp och tro AB, och inspirerar genom:

  • föreläsningar
  • utbildningar
  • böcker

Genom sitt vardagsnära och enkla sätt att möta publiken skapar Cissi inspiration. I Cissis föreläsningar blandas skratt och eftertanke för att ge såväl enskilda personer som hela organisationer och företag nya tankar om att gå vidare. Cissi har även skrivit ett flertal böcker i ”livskunskap”. Cissi utbildar grupper inom bl.a. hälsa och friskvård, döden, identitet, HBTQ, service och goda mänskliga möten.
Cissi skapar stolthet, närvaro och ger kraft att tuffa vidare. På ett verklighetsnära och modigt sätt skapar hon genom sin erfarenhet och kompetens (som hon generöst delar med sig av) inspiration med glädje, intressanta perspektiv och livsnära berättelser. Oavsett om det gäller säljutbildningar, samtal om döden eller friskvård för insidan.

Konsulterande enskilt samtal eller flera hundra personer
Oavsett sammanhang, tillfälle eller plats kan Cissi skapa kompetens, glädje, eftertanke och livsmod - i det konsulterande enskilda samtalet, den lilla personalgruppen eller det stora eventet, som t.ex. samtalsmoderator på Sahlgrenska Universitetssjukhusets kvalitetsdagar med många hundra deltagare.

För vem/vilka?
Hopp och tro vänder sig till privata företag, kommuner, studieförbund, landsting, kyrkor, köpcentra, föreningar och organisationer. Men även som privatperson kan du komma till Cissi för konsulterande enskilda samtal.

Ideellt engagemang
Cissi vill leva ett generöst liv och tror att vi gemensamt kan förbättra världen. Hon arbetar därför ideellt och stöttar verksamheter som:

  • Drömmarnas Hus i Moldavien, för att skydda unga flickor från traffickingPå gång

200801-0831

Konsulent, på uppdrag av FSR. Nationell samordnare för studentpastorer och diakoner.